ua en ru

Окупанти в Луганській області ввели для жителів спецперепустки на пересування між містами

Окупанти в Луганській області ввели для жителів спецперепустки на пересування між містами Фото: Окупанти в Луганській області ввели для жителів спецперепустки на пересування між містами (Getty Images)

У тимчасово окупованих населених пунктах Луганської області загарбники продовжують чинити тиск на мирних мешканців, зокрема, запроваджуючи обмеження на пересування між містами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

"Все складніше стає пересуватись між населеними пунктами. Зокрема, до села Плугатар можуть потрапити лише місцеві жителі за спеціальними перепустками", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, росіяни продовжують практикувати примусову "евакуацію" для пропагандистських сюжетів та виправдання депортації українців.

Крім того, окупанти продовжують мобілізацію на тимчасово окупованій території Луганської області. У свою чергу, призовникам загарбники обіцяють житло.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.