ua en ru

Офіційно. Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП, його заяву підписав Зеленський

Офіційно. Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП, його заяву підписав Зеленський Фото: Кирило Тимошенко (president gov ua)

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що написав заяву про звільнення з посади. Відповідний документ він опублікував в мережі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Тимошенка.

Оновлено 08:29. Зеленський звільнив Тимошенка з ОП

Президент Володимир Зеленський підписав заяву Кирила Тимошенка та вже видав указ про його звільнення з посади заступника голови Офісу президента.

Офіційно. Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП, його заяву підписав Зеленський

___

У своїй публікації, де він офіційно підтвердив, що звільняється з посади, також Тимошенко подякував президенту країни, українцям та ЗСУ.

"Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини...Честь маю! До зустрічі. З повагою, Кирило Тимошенко", - написав Тимошенко у своєму пості.

Офіційно. Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП, його заяву підписав Зеленський

Фото: Тимошенко підтвердив, що звільняється з ОП (t.me/tymoshenko_kyrylo)

Нагадаємо, про те, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко звільняється з посади раніше РБК-Україна повідомляли джерела, а вже сьогодні Тимошенко особисто підтвердив це.

Додамо, як стало відомо виданню, Тимошенка можуть призначити головою Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА) і це рішення може бути ухвалене найближчим часом.

Зазначимо, що раніше вже повідомлялося про підготовку кадрових ротацій серед керівництва низки областей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.