ua en ru

В Одеській області поліцейський двічі переїхав пенсіонерку і втік з місця ДТП

В Одеській області поліцейський двічі переїхав пенсіонерку і втік з місця ДТП Фото: в Одеській області поліцейський двічі збив пенсіонерку (Віталій Носач, РБК-Україна)

Поліцейський у місті Білгород-Дністровський Одеської області скоїв смертельне ДТП. Він двічі переїхав пенсіонерку та втік з місця аварії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДБР та поліцію Одеської області.

ДТП сталася 16 серпня. За даними слідства, поліцейський, виїжджаючи заднім ходом від будинку, двічі наїхав на 81-річну жінку. В салоні авто також була дружина правоохоронця, яка теж працює у поліції.

Після наїзду подружжя перемістило постраждалу на лаву під під'їздом, після чого викликали швидку допомогу. Поліцейський, не дочекавшись медиків, втік з місця аварії, пізніше звідти пішла і дружина.

Від отриманих травм пенсіонерка померла у лікарні.

Правоохоронця наразі затримано. У поліції Одеської області уточнили, що обох співробітників відсторонили від виконання службових обов'язків. Розпочате розслідування за ч. 2 ст. 286 ККУ. Чоловіку оголосили підозру, йому загрожує до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, вночі 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир біля блокпоста у Києві збив 23-річного бійця Нацгвардії. Від отриманих травм військовий загинув на місці.

Наразі суддю відсторонено від виконання обов'язків, він перебуває під вартою.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.