ua en ru

Нова "бавовна" в Криму. В Севастополі окупанти заявили про атаку дронів на російський флот

Нова "бавовна" в Криму. В Севастополі окупанти заявили про атаку дронів на російський флот Фото: в Севастополі окупанти заявили про атаку дронів на російський флот (mill/ru)

Окупаційна влада Севастополя після вибухів заявила про так звану атаку дронів на Чорноморський флот. Нібито йдеться про морські та повітряні БПЛА.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на так званого "губернатора" Севастополя Михайла Развожаєва.

"Рано вранці наш флот відбив атаку надводних безпілотників. Загалом до цієї години знищено три об'єкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Також відпрацювала ППО по повітряній цілі", - написав Развожаєв.

За словами гауляйтера Севастополя, військові кораблі внаслідок атаки нібито не постраждали. Але від вибухів повибивало вікна у будівлі "правительства Севастополя" та в будинку "Москви".

Цікаво те, що в місті внаслідок вибухів закрили переправу через Севастопольську бухту.

Місцеві пабліки пишуть, що вибухи чули з Севастопольської бухти, де також лунали автоматні черги.

Нагадаємо, сьогодні в тимчасово окупованому Севастополя пролунали вибухи, після чого зникла електрика в районі Південної бухти. Зокрема, повідомлення про вибух у Севастополі з'явилося пізно вночі та вже під ранок. Жителі міста пишуть про кілька таких гучних звуків, схожих на вибухи.

Додамо, раніше в Силах оборони попереджали, що Чорноморський флот РФ на тлі "бавовни" в Криму практично перебуває у своєрідній "пастці". Оскільки окупанти навіть якщо й забажають, то не мають можливості його вивести з Чорного моря, а лише розосередити.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.