ua en ru

Нова анімація від Disney «Стихії» онлайн українською на SWEET.TV

Нова анімація від Disney «Стихії» онлайн українською на SWEET.TV

Вогонь і вода несумісні ― вважають майже усі. Майже, окрім творців анімаційного фільму «Стихії» від Disney та Pixar, який ви можете переглянути в національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV. Мультфільм у відмінній якості, без реклами і, звісно, українською, бо український дубляж, як ми всі знаємо, найкращий.

Сюжет: Головні герої фільму ― Теплинка та Плин. Теплинка народилася у вогняній родині. В неї запальний і пристрасний характер. Але вона живе за правилом, що стихії не можна змішувати. Знайомство з Плином все змінює. Він ― водяник, товариський, відкрито демонструє свої емоції і пливе за течією. Але саме він показує Теплинці, яким чудовим є місто і які можливості воно дає кожному, хто має сміливість йти за мрією. Натхненням для «Стихій», за словами режисера Пітера Сона, стала історія його родини, яка у 70-ті емігрувала з Кореї до США здійснювати мрії в одному великому казані культур, мов і красивих маленьких кварталів Нью-Йорку.

Цікаві факти:

  • Анімаційний фільм «Стихії» є одним з найдорожчих анімаційних фільмів: бюджет стрічки оцінюється в $200 млн., а витрати на маркетинг ― в $100 млн.
  • «Стихії» на момент виходу отримали звання найоригінальнішої стрічки створеної під час пандемії.
  • Натхненням для романтичної складової фільму стали стрічки «Амелі», «Влада місяця», «Вгадай, хто прийде на обід».
  • Щоб відтворити місто стихій творці багато часів проводили на POV-екскурсіях в YouTube по Венеції і Амстердаму.
  • Для цього фільму використовувалися понад 151 000 ядер у трьох великих кімнатах кампусу Pixar.
  • До створення візуальних ефектів був залучений ШІ.
  • Вмикайте фільм «Стихії» онлайн українською на SWEET.TV. І не поспішайте виключати одразу після завершення мультфільму, бо з титрами ви побачите дещо веселе і цікаве.

Дивіться найкраще від Disney на SWEET.TV

SWEET.TV ― місце, де живуть історії Disney: фантастичні, казкові, пригодницькі і навіть трішки драматичні. Тож якщо ви шукаєте велику колекцію Disney ― ви її знайшли!

Пригодницьке і фантастичне кіно. Компанія Disney за останні роки доклала руки до створення багатьох фільмів, які стали культовими. Серед них ― франшиза «Пірати Карибського моря» та остання трилогія «Зоряних війн» (дистриб’ютор). Останній Індіана Джонс, «Круїз у джунглях», фільми про пригоди Аліси, «Земля майбутнього», «Трон: Спадок» та ін. ― це все Disney. Як і «Чаклунка», «Русалонька», «Король лев» і т.д. І вони, звісно, є на SWEET.TV. Тож якщо хочете передивитися «Піратів» українською і без доплат ― ласкаво просимо до національного онлайн-кінотеатру.

Найкращі анімації Disney. Від мальованих «101 далматинця» і «Геркулеса» до рекордсменів за касовими зборами анімацій франшизи «Крижане серце» і створених за допомогою ШІ «Стихій». Батьки зможуть показати мультики свого дитинства вже власним діткам. І разом з ними подивитися новинки. Це ж чудово. Отже якщо шукаєте найкращу колекцію анімацій від Disney ― вона на SWEET.TV.

Мультсеріали Disney українською. «Софія прекрасна», «Елена з Авалору», «Заплутані пригоди Рапунцель», «Качині історії» та ін. Ваші діти будуть у захваті від чарівних анімацій. До того ж це багатосерійні казки, тож дитина зможе надовго поринути у всесвіт пригод. Звісно, ці анімації українською і без реклами є на SWEET.TV.

Досить пошуків гарного контенту для малечі і для себе ― дивіться найкраще від Disney на SWEET.TV.

Велика колекція фільмів і мультфільмів, а також серіалів і мультсеріалів є у підписці SWEET.TV. Щоб спробувати її безкоштовно ― зареєструйтеся на сервісі у зручний спосіб. Не треба заповняти анкети, передавати паспортні дані. Навіть картку на цей період приєднувати не треба. Тож дивіться найкращий тариф SWEET.TV 7 днів безкоштовно.