Ніжний молочний десерт можна приготувати всього за 12 хвилин і без жодної духовки. Легкі інгредієнти та приємна кремова текстура робить його ідеальним варіантом.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
У 100 г: калорій - 137, білка - 6 г, жирів - 8,5 г, вуглеводів - 8,8 г. Загальний час приготування 12 хв та 1-2 години для застигання в холодильнику.
Спосіб приготування
Спочатку потрібно залити 100 г молока в желатин і залишити набухати. В каструлі перемішайте жовтки з цукром. Влийте 200 г молока, вимішайте і поставте на газ.
Готуйте, постійно помішуючи, до закипання. Виключіть газ, коли з’являться бульбашки.
Додайте ванільний цукор, сметану, желатин та вимішайте до однорідності. Перелийте в зручну форму і на 1-2 години поставте в холодильник. Присипте тертим шоколадом і можна їсти.
Вас може зацікавити: