ua en ru

Нічне полювання на окупантів. Прикордонники відбили штурмові атаки в Бахмуті та Луганській області

Нічне полювання на окупантів. Прикордонники відбили штурмові атаки в Бахмуті та Луганській області Ілюстративне фото: прикордонники відбили штурмові атаки в Бахмуті та Луганській області (Getty Image)

Українські прикордонники вночі відбили штурмові атаки російських окупантів в Бахмуті та Луганській області, а також нанесли загарбникам втрат.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу.

Повідомляється, що росіяни намагалися штурмувати опорний пункт прикордонників у промзоні Бахмута. Наші захисники пішли у ближній бій, щоб зупинити атаку.

"Стрілецькі сутички тривали майже ніч, прорвати оборону "вагнерівці" не змогли. Вогонь зі стрілецької зброї захисників поранив пʼятьох загарбників, а ще одного - ліквідував", - повідомили в ДПСУ.

Нічне полювання на окупантів. Прикордонники відбили штурмові атаки в Бахмуті та Луганській області

Тим часом російські військові готували раптову атаку на позиції прикордонників у Луганській області. Проте оборонці кордону вчасно виявили піхоту окупантів за допомогою тепловізора.

"Вогонь з автоматів та кулеметів змусив противника відступити, а також забрав життя трьох штурмовиків, ще кілька - поранені", - сказано у повідомленні.

У ДПСУ додають, що ніч - це найкращий час для полювання на окупантів.