ua en ru

Нічна атака Росії ясно показала, наскільки Путін "зацікавлений" у мирі, - посол США

Нічна атака Росії ясно показала, наскільки Путін "зацікавлений" у мирі, - посол США Фото: посол США в Україні Бріджит Брінк (Віталій Носач, РБК-Україна)

Нічна російська атака росіян проти мирних жителів України ясно показує, наскільки глава Кремля Володимир "зацікавлений" у мирі. Або ж припиненні війни, яку він сам розпочав.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву в Twitter посла США в Україні Бріджит Брінк.

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети та знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі абсолютно ясно показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він розпочав", - написала Брінк.

Нічна атака РФ по Україні

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти з Брянської області запустили по Україні 21 дрон-камікадзе "Шахед", з яких 16 були збиті.

Зокрема, приліт по об'єкту інфраструктурі зафіксували в Житомирській області, а в Київській області під ударом опинилися гуртожитки та корпус одного з ліцеїв. Внаслідок чого щонайменше четверо людей загинуло.

Додамо, на цю атаку вже відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав партнерів до дотримання санкційного режиму проти Росії та глобальної єдності.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.