ua en ru

Незабитий Лєвандовскі пенальті позбавив збірну Польщі перемоги над Мексикою: відео

Незабитий Лєвандовскі пенальті позбавив збірну Польщі перемоги над Мексикою: відео Фото: Гільєрмо Очоа за мить стане героєм Мексики (facebook.com/miseleccionmxEN)

Нульовою нічиєю завершився матч 1-го туру в групі C чемпіонату світу-2022 між збірними Мексики та Польщі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Чемпіонат світу-2022, група C, 1-й тур

Мексика – Польща – 0:0

Нереалізований пенальті: Лєвандовскі, 58 (П)

Перший реальний момент створили мексиканці на 26-й хвилині. Еррера таки зумів із другої спроби подати на межу воротарського майданчика, звідки Вега небезпечно пробив головою – повз стійку. А перед перервою несподіваний удар Санчеса з рикошетом кіпер перевів над поперечиною.

Поляки заграли активніше після перерви. Зусилля "Кадри" швидко були винагороджені – Морено сфолив проти Лєвандовскі, а рефері вказав на 11-метрову позначку. Сам постраждалий і взявся бити пенальті, але переграти Очоа не зумів.

Видатний бомбардир досі залишається без жодного забитого м'яча на чемпіонатах світу. З моменту дебюту Лєвандовскі в збірній у вересні 2008-го Польща пропустила ЧС-2010 і ЧС-2014, а на Мундіалі в Росії забивали інші.

Збірна Мексики могла покарати поляків за невикористаний одинадцятиметровий. Проте, Щенсни продемонстрував високий рівень майстерності, парирувавши удар Мартіна після пострілу Альвареса з дистанції. Зрештою, ніхто з команд так і не забив.