ua en ru

"Манчестер Сіті" – "Інтер": прогноз на фінал Ліги чемпіонів

"Манчестер Сіті" – "Інтер": прогноз на фінал Ліги чемпіонів Фото: "Нерадзуррі" вибили сусідів із "Мілана" в півфіналі (facebook.com/Inter)

Англійський "Манчестер Сіті" позмагається з міланським "Інтером" за трофей Ліги чемпіонів 2022/23.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Манчестер Сіті" – "Інтер" відбудеться 10 червня в Стамбулі. Поєдинок прийме Олімпійський стадіон Ататюрка. Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Фахівці британської контори William Hill однозначним фаворитом фіналу визначили "містян". На перемогу команду Пепа Гвардіоли можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,44. Натомість потенційний успіх "нерадзуррі" оцінили балом 6,50. Навіть нічия в основний час вірогідніша – кеф 4,60.

Любителі вгадати рахунок можуть закластися на нічию 1:1 за підсумком 90 хвилин. Ставки на такий результат приймають із коефіцієнтом 9,00. Персональні фанати форварда "Інтера" Лаутаро Мартінеса можуть ризикнути та закластися мінімум на 2 голи аргентинця з кефом 21,00.

Схожі цифри підготували і австрійці з Bwin. Коефіцієнт на перемогу "Ман Сіті" ідентичний – 1,47. Перемогу міланців вважають менш вірогоднішою, виставивши на неї кеф 6,50. Натомість імовірність нічиєї оцінили балом 4,50.

Поціновувачі відкритого футболу розглянуть варіант із голами "нерадзуррі" в кожному з таймів із солідним коефіцієнтом 7,00. Віддані ж тіфозі "Інтера" можуть повірити у вольову перемогу підопічних Сімоне Індзагі з космічним кефом 23,00.

Раніше розібрали символічні знаки прийдешньої перемоги "Інтера" у фіналі Ліги чемпіонів. На користь міланців можуть зіграти кадровий, суддівський та англофільський фактори. Арбітром поєдинку буде поляк Шимон Марциняк.