ua en ru

Кулеба заявив про "швидкі постачання зброї" та нові санкції після зустрічі з міністрами G7

Кулеба заявив про "швидкі постачання зброї" та нові санкції після зустрічі з міністрами G7 Фото: глава МЗС Дмитро Кулеба зустрівся з міністрами країн G7 (twitter.com/DmytroKuleba)

Міністри G7 під час зустрічі домовилися про подальшу підтримку України. Зокрема, йдеться про пришвидшення постачання зброї та введення нових санкцій проти Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter-сторінку глави МЗС Дмитра Кулеби.

"Я взяв участь у міністерській зустрічі G7 на запрошення голови японського МЗС Йосімаса Хаясі. Ми зосередилися на всьому, що потрібно для перемоги України у 2023 році. Будуть швидкі поставки зброї та нові санкції. Росія повинна усвідомити, що ми не втомимося протидіяти її агресії", - написав Кулеба.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США та країни G7 мають намір 24 лютого запровадити новий масштабний пакет санкцій проти Росії.

Також ми писали, що країни "Великої сімки" заявили про готовність виділити Україні 32 млрд доларів фінансової допомоги у 2023 році.

При цьому прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда та прем'єр Канади Джастін Трюдо домовилися, що країни G7 сприятимуть співпраці з метою підтримки України у війні з РФ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.