ua en ru

Король Чарльз III відвідав українських бійців, які навчаються в Британії (фото, відео)

Король Чарльз III відвідав українських бійців, які навчаються в Британії (фото, відео) Фото: король Чарльз III відвідав українських бійців, які навчаються в Британії (GettyImages)

Король Чарльз III відвідав українських військовослужбовців, які навчаються у Великобританії. Він приїхав на тренувальну базу у Вілтширі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання Express.

"Перебуваючи на південному заході Англії, король став свідком того, як інструктори навчають українських військових атакувати ворожі позиції", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що британського короля супроводжував начальник Генерального штабу Великобританії генерал Патрік Сандерс.

Фото: король Чарльз III відвідав українських бійців, які навчаються в Британії (GettyImages)

Зазначається, що Чарльз III також мав нагоду поспілкуватися з деякими українськими військовими, які беруть участь у базовій підготовці, він також зустрівся з іноземними військовослужбовцями, які об’єднали зусилля з британцями для підтримки навчання українських військ.

Відомо, що цей курс для українських військовослужбовців триває вже 35 днів і надає їм основні знання, зосереджені на ураженні цілей й виживанні.

Також серед основних питань, які розглядаються під час цих навчань виділяють: домедичну допомогу, поводження зі зброєю.

Як додає видання, і вік, і попередній досвід тих, хто наразі проходить навчання, різний. У тренуваннях українських бійців також залучені перекладачі.

Нагадаємо, нещодавно в ЗСУ показали, як українські військові на навчаннях у Великій Британії відпрацьовують дії в наступі та обороні.

Також ми писали, що Британія вже цієї весни планує розпочати навчання для першої групи українських пілотів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.