ua en ru

У Київській області горіла багатоповерхівка: пожежники врятували 18 людей

У Київській області горіла багатоповерхівка: пожежники врятували 18 людей Фото: в Київській області рятувальники ліквідували пожежу (t.me ДСНС України)

Сьогодні, 1 квітня, співробітники ДСНС врятували 18 людей під час пожежі, що сталась в одній з багатоповерхівок Київської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну службу надзвичайних ситуацій України.

Сьогодні до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир п’ятиповерхового будинку, що знаходиться в місті Узин Київської області.

Фото: в Київській області рятувальники ліквідували пожежу (t.me ДСНС України)

"По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа виникла в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку та необхідна евакуація жильців будинку", - повідомили в ДСНС.

За даними прес-служби рятувальники евакуювали 18 осіб, з них 6 дітей. Пожежу, що розійшлась площею в70 м2.було локалізовано.

Нагадаємо, на Закарпатті заборонили розпалювати багаття у лісі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.