ua en ru

Кірбі про візит Путіна до Маріуполя: диктатор міг побачити, наскільки погані справи у його військ

Кірбі про візит Путіна до Маріуполя: диктатор міг побачити, наскільки погані справи у його військ Фото: Володимир Путін, російський диктатор (Getty Images)

Російський диктатор Володимир Путін під час своєї поїздки до окупованого Маріуполя міг особисто побачити, наскільки погано йдуть справи у військ РФ в Україні.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN, про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки при Білому домі Джон Кірбі.

За словами чиновника, візит Путіна до Маріуполя не мав дуже великого значення, тому що місто знаходиться далеко від лінії фронту.

Він зазначив, що для диктатора такий крок був зручним приводом напередодні візиту глави КНР Сі Цзіньпіна показати, що він все ще головнокомандувач, що він все ще керує, і що його військові продовжують окупувати території України.

"Немає жодних сумнівів у тому, що він міг би сам побачити - чи ми сподіваємося, що він сам побачить, - наскільки погано йдуть справи у його військових там, де насправді йдуть бойові дії", - наголосив Кірбі.