ua en ru

Як працюватимуть поштові оператори на новорічні свята

Як працюватимуть поштові оператори на новорічні свята Фото: доставку новорічних подарунків для українців гарантують національні поштові оператори (РБК-Україна, Віталій Носач)

Найбільші національні оператори України - "Укрпошта" і "Нова пошта" - оприлюднили графіки роботи своїх відділень на новорічні свята. Відомий також графік роботи компанії Meest Пошта.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайти компаній.

Головний національний оператор "Укрпошта" працюватиме за звичайним графіком усі дні, крім 1 і 7 січня. У ці два святкових дні всі поштові відділення будуть вихідними.

Місцерозташування і графік роботи відділень "Укрпошти" можна перевірити за посиланням на сайті компанії.

Відділення та кур’єрська доставка компанії "Нова пошта" працюватимуть за таким графіком:

  • 1 січня - вихідний, тому завантаження посилок у поштомати також не відбуватиметься в цей день, проте заздалегідь завантажені посилки можна буде отримати;
  • 7 січня - відділення працюватимуть за звичайним графіком.

У міжсвяткові дні "Нова пошта" працює за стандартним режимом. А от знайти найближче працююче відділення та дізнатися графік його роботи можна через чат-бот у Telegram або на сайті компанії.

Графік роботи підрозділів компанії Meest Пошта на новорічні свята такий:

  • штатні відділення - 1 січня вихідний день, з 2 січня працюватимуть за стандартним графіком;
  • відділення на партнерських локаціях (магазини, торговельно-розважальні центри та ін.) - 1 січня працюватимуть за графіком роботи локацій, на яких вони розташовані, з 2 січня працюватимуть за стандартним графіком.

Перелік власних і партнерських відділень Meest Пошта можна переглянути тут.