ua en ru

Як працюватиме метро Києва після 26 березня: з'явився новий графік

Як працюватиме метро Києва після 26 березня: з'явився новий графік Фото: з'явився новий графік роботи метро (GettyImages)

З 26 березня в Києві роботу метро буде продовжено на годину. У зв'язку з цим оновився розклад руху поїздів метрополітену.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на КМДА.

"Із 26 березня роботу столичного метро подовжать на 1 годину", - повідомили в КМДА.

Крім того, адміністрація столиці закликає звернути увагу на те, що станції підземки зачиняються на вхід у різний час з урахуванням проходження останніх поїздів на лініях.

Нагадаємо: у Києві скоротять комендантську годину. У зв'язку зі скороченням комендантської години громадський транспорт у столиці працюватиме на годину довше.

Крім Києва, комендантську годину можуть скоротити в Харкові. Тим часом т.в.о. голови Сумської ОВА Тарас Савченко повідомив, що у Сумській області поки що не планують змінювати час комендантської години.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та особисті дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.