ua en ru

Єрмак у Туреччині організував зустріч захисників "Азовсталі" з членами їхніх родин

Єрмак у Туреччині організував зустріч захисників "Азовсталі" з членами їхніх родин Фото: Андрій Єрмак у Туреччині організував зустріч захисників "Азовсталі" з членами їхніх родин (prezident gov ua)

Під час візиту до Турецької Республіки керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся з п'ятьма українськими військовими - захисниками "Азовсталі", нещодавно звільненими з російського полону, та організував їхню зустріч із рідними.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Офісу президента.

Єрмак наголосив на важливості організації реабілітації звільнених військових та адаптації їх до нормального життя.

Також за сприяння турецької сторони він організував зустріч захисників "Азовсталі" з членами їхніх сімей, які також прибули до Стамбула. Воїни змогли побачити та обійняти своїх рідних і близьких вперше за багато місяців.

Керівник ОП зауважив, що за час перебування військових у полоні їхнім родинам також довелося пережити надзвичайно складні випробування, і вони впоралися з цим гідно.

Єрмак побажав героям швидкого відновлення та висловив переконання, що завдяки мужності й самовідданості наших воїнів і народу Україна здобуде перемогу і командири зможуть повернутися на Батьківщину та возз'єднатися з родинами. А до того часу Україна спільно з партнерами дбатиме про безпеку бійців та їхніх рідних.

"Сьогодні головне - забезпечити максимально повне відновлення здоров'я наших захисників. Однаково важливим є здоров’я тіла й духу. Тож ставтеся до своєї реабілітації максимально відповідально, треба виконувати всі рекомендації лікарів", - додав він.