ua en ru

Другий день поспіль. Сі Цзіньпін зустрівся з Путіним у Кремлі

Другий день поспіль. Сі Цзіньпін зустрівся з Путіним у Кремлі Фото: лідер Китаю Сі Цзіньпін та російський диктатор Володимир Путін (GettyImages)

Лідер Китаю Сі Цзіньпін сьогодні, 21 березня, знову зустрівся з російським диктатор Володимиром Путіним. Цього разу зустріч також пройшла у Кремлі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Відомо, що спочатку Путін та Сі Цзіньпін проведуть переговори у вузькому складі. Пізніше відбудеться зустріч у розширеному форматі, під час якої підпишуть документи.

Нагадаємо, вчора китайський лідер Сі Цзіньпін розпочав свій візит до Москви та зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним.

Китайський лідер та кремлівський глава обговорили так званий "мирний план" Китаю щодо України.

Зазначимо, що військово-політичний експерт Олександр Коваленко у коментарі РБК-Україна пояснив мету візиту Сі Цзіньпіна до Москви. Він вважає, що лідер Китаю хоче зробити Росію васальною країною.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.