ua en ru

"Динамо" – "Ренн": прогноз на матч Ліги Європи

"Динамо" – "Ренн": прогноз на матч Ліги Європи Фото: Артем Бєсєдін (у центрі) у цьому сезоні ще не забивав (facebook.com/fcdynamoua)

У четвертому турі групового етапу Ліги Європи 2022/23 київське "Динамо" прийме французький "Ренн" у Польщі.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Ренн" відбудеться 13 жовтня у Кракові. Поєдинок прийме стадіон "Краковія". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Британська контора William Hill обрала французький клуб фаворитом двобою. На перемогу "Ренна" приймають ставки з невеликим коефіцієнтом 1,91. Імовірність успіху "біло-синіх" оцінили балом 3,80. Навіть нічия вірогідніша – кеф 3,60.

Цікавим варіантом виглядає ставка на мінімальну перемогу "Динамо" зі солідним коефіцієнтом 13,00. Персональні ж фанати Артема Бєсєдіна можуть закластися на перший гол матчу в його виконанні з перспективним кефом 8,50.

Натомість австрійці з Bwin трохи менше вірять у потенціал українського гранда. Тут на перемогу команди Мірчі Луческу приймають ставки з коефіцієнтом 3,90. Кеф на перемогу "Ренна" майже ідентичний – 1,90. Вірогідність нічиєї оцінили балом 3,60.

Любителі гострих відчуттів обов'язково розглянуть подвійну ставку – перемога "Динамо" з голами обох команд із привабливим коефіцієнтом 6,75. Непатріотична ставка з результативною поразкою "біло-синіх" (2:3, 2:4, 3:4, 1:5) збільшить виграш у 12,5 разів.

Цього тижня "Шахтар" зумів відібрати очки в "Реала", зігравши внічию 1:1. На гол "гірника" Зубкова мадридці відповіли забитим м'ячем Рюдігера. Одвічний опонент "Динамо" зберіг шанси на плей-офф Ліги чемпіонів.