ua en ru

"Динамо" – "Фенербахче": де дивитися матч Ліги Європи

"Динамо" – "Фенербахче": де дивитися матч Ліги Європи Фото: У Стамбулі "Динамо" поступилося туркам (fcdynamo.com)

На польських теренах київське "Динамо" прийме стамбульський "Фенербахче" у фінальному турі групового етапу Ліги Європи 2022/23.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Фенербахче" відбудеться у Кракові 3 листопада. Поєдинок прийме стадіон "Краковія". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі чемпіонів не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки головного єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватиме матч Вадим Скічко.

Для "Динамо" поєдинок не матиме турнірного значення. У будь-якому разі кияни залишаться останніми в групі Ліги Європи. Натомість "Фенербахче" веде заочну боротьбу з французьким "Ренном" за перемогу в квартеті.

Напередодні "Лейпциг" розгромив "Шахтар" у Лізі чемпіонів. "Червоним бикам" вдалося забити швидкий м'яч зусиллями Нкунку. На старті ж другої половині саксонці шокували "гірників" трьома голами фактично за 20 хвилин у виконанні Сілви, Собослая та Ольмо.