ua en ru

Данілов про ракетний терор Росії: Київ залишається маніакальною ціллю Путіна

Данілов про ракетний терор Росії: Київ залишається маніакальною ціллю Путіна Фото: секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов (Віталій Носач, РБК-Україна)

Кремль намагається підняти рівень патріотизму серед росіян масованими атаками на Київ. Водночас столиця України залишається маніакальною ціллю російського диктатора.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря Ради нацбезпеки та оборони України Олексія Данілова в Twitter.

"Київ залишається маніакальною і недосяжною цілю Путіна. Символічні місця Києва - мета російських ракетних обстрілів. Безглузді й супервитратні для РФ атаки на столицю необхідні кремлю для підняття градуса патріотичної істерії всередині країни", - заявив Данілов.

При цьому секретар РНБО наголошує, що серед росіян розвивається процес розпачу і розчарування владою. Причиною цього, на його думку, є провал наступу та численні невдачі окупантів на фронті.

Нагадаємо, Росія в ніч на 18 травня вчергове атакувала Україну. Як повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, окупанти випустили 30 ракет, з якими 29 збили сили ППО.

У Києві уламки збитих ракет впали у Деснянському та Дарницькому районах столиці. Внаслідок атаки виникла пожежа на території гаражного кооперативу.

Пізніше поліція Київської області показала уламки збитих російських ракет, які виявили правоохоронці.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.