ua en ru

Чернишов обговорив з делегацією країн G7 та ЄС основні напрями співпраці на 2024 рік

Чернишов обговорив з делегацією країн G7 та ЄС основні напрями співпраці на 2024 рік Фото: Голова "Нафтогазу" обговорив з делегацією країн G7 та ЄС основні напрями співпраці на 2024 рік
Автор: Юлія Бойко

Голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов обговорив з делегацією країн G7 та ЄС основні напрями співпраці на 2024 рік

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт компанії.

"Ефективна та плідна співпраця з міжнародними партнерами - один із ключових факторів, необхідний для нашої Перемоги. Сьогодні нам вдалось обговорити з делегацією G7 та ЄС поточні виклики та плани на наступний 2024 рік. Ми домовились про продовження нашої спільної роботи. Це надзвичайно важливо в поточній ситуації", - зазначив Олексій Чернишов.

Він також подякував представникам посольств держав Великої сімки та ЄС за змістовну розмову, міцну підтримку та тривалу співпрацю.

На зустрічі зі сторони делегації взяли участь посол Японії Мацуда Кунінорі, посол Італійської Республіки П'єр Франческо Дзадзо, директор місії USAID Джеймс Хоуп, посол Німеччини Мартін Єґер, посол Великої Британії Мартін Гарріс, посол Європейського Союзу Катаріна Матернова, заступник голови місії Посольства Франції в Україні Бенжамін Роріг, радник з комерційних питань Посольства Канади в Україні Шеріф Нагі.