Домашня буженина з ароматною глазур’ю вражає поєднанням соковитого м’яса та хрусткої золотистої скоринки. Покрокові інструкції допоможуть навіть новачкові досягти ідеальної текстури та насиченого аромату.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Для глазурі потрібно:
Спосіб приготування
У форму до буженини додайте спеції, накрийте харчовою плівкою та залиште маринуватись в холодильнику на 5 годин.
Моркву та цибулю наріжте великими кільцями. Часник розріжте навпіл і викладіть у в форму для випікання. Поверх викладіть м'ясо та влийте 200 мл води.
Випікайте при 170 градусах 2,5 год.
Для глазурі в блендері збийте насіння гранату. Масу процідіть через сито та додайте цукор. Доведіть до кипіння, додайте корицю та вершкове масло. Готуйте до загущення.
М'ясо дістаньте з форми, викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте глазур'ю та випікайте ще 15 хв при 200 градусах.
Вас може зацікавити: