ua en ru

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз на матч плей-офф за місце на Євро-2024

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз на матч плей-офф за місце на Євро-2024 Фото: Руслан Маліновський з досвідом перемог над боснійцями (facebook.com/uafukraine)

Національна команда України у плей-офф Ліги націй позмагається зі збірною Боснії і Герцеговини за вихід у фінал міні-турніру, де розіграють останню путівку на чемпіонат Європи 2024 року.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 21 березня в Зеніці. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде у фінал плей-офф за місце на чемпіонаті Європи.

Британська контора William Hill визначила підопічних Сергія Реброва фаворитами поєдинку. На перемогу "синьо-жовтих" можна поставити з коефцієнтом 2,10. Натомість кеф на потенційний успіх балканців склав 3,80. Нічия стала вірогіднішим підсумком протистояння з балом 3,30.

Любителі гострих відчуттів можуть закластися на впевнену перемогу збірної України з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат склав солідні 9,00. Варіант із голами обох команд і перемогою українців збільшить виграш у 4,70 рази.

Трохи інші цифри підготували австрійці з Bwin. На вірогідний успіх "синьо-жовтих" тут приймають ставки з трохи гіршим кефом 2,20. Поставити ж на перемогу команди Саво Мілошевіча можна з коефіцієнтом 3,40. Навіть нічия трохи вірогідніша з балом 3,20.

Прихильники відкритого футболу розглянуть ідею з голами обох команд у кожному з таймів. Коефіцієнт на такий розвиток подій майже космічний та склав 14,50. Зате кеф на розгромну перемогу збірної України з рахунком 3:0 склав 18,50.

Раніше Ребров відчепив п'ятьох виконавців від заявки на поєдинок. Проти боснійської збірної гарантовано не зіграють оборонці Караваєв, Попов, хавбек Піхальонок, вінгер Циганков і форвард Сікан. Шанс дебютувати в збірній отримали півзахисники Бражко та Гуцуляк.