ua en ru

У Бердянську повідомили про підрив автівки з окупантом

У Бердянську повідомили про підрив автівки з окупантом Ілюстративне фото: в окупованому Бердянську висадили в повітря авто з російським військовим (Getty Images)

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було підірвано легковик, у якому знаходився російський військовий. Внаслідок отриманих травм загарбник не вижив.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеві Telegram-канали та російські ЗМІ.

Як уточнюють місцеві жителі у мережі, гучний вибух чули у районах Колонії та Слобідки.

"Після вибуху містом пронеслися пожежні машини", - йдеться в публікації ТГ-каналу "Бардянськ Сьогодні".

Також зазначається, що підірваний легковий автомобіль "Москвич" зеленого кольору з російськими номерами помітили навпроти "Паруса".

"Машину розірвало зсередини. Учора цей москвич ганяв на стоянці в Амсторі із гучною музикою", - йдеться у повідомленні.

Про вибух машини з військовим РФ також розповідають і росЗМІ. За даними пропагандистів, вибух у Бердянську з окупантом усередині стався 23 жовтня близько дев'ятої години вечора на вулиці Мічуріна.

"За попередніми даними, бомба була закладена під сидіння водія "копійки", на якій їздив військовий. Від отриманих травм водій помер на місці", - пише Baza.

Також повідомляється, що представники "правоохоронних органів" російських окупантів порушили "кримінальну справу" про теракт та зберігання вибухових речовин.

Вибухи у Бердянську

Нагадаємо, перед цим про вибухи в районі тимчасово підконтрольного російським загарбникам в Бердянську повідомлялося 21 жовтня. Інцидент тоді стався в селі Новопетрівка, що розташоване під Бердянськом. Також була інформація, що був поцілений об'єкт в район аеропорту.

Додамо, що перед цим, у ніч на 17 жовтня жителі Бердянська почули потужний вибух. Вдень стало відомо про удар по аеропорту міста, на якому окупанти розміщують техніку. Згодом стало відомо про удар ракетами ATAMCS.

Склад боєприпасів детонував до четвертої ранку. Внаслідок цієї атаки постраждали кілька пілотів та техніка.