ua en ru

Зеленський розпочав зустріч з Трампом

Зеленський розпочав зустріч з Трампом Фото: Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Зустріч між президентами України і США проходить в Нью-Йорку

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Офісу президента.

Зустріч між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом проходить в рамках візиту президента України до США для участі в Генеральній асамблеї ООН.

Зеленський розпочав зустріч з Трампом

"Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з Президентом США Дональдом Трампом у Нью-Йорку", - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі Володимир Зеленський запросив президента США приїхати в Україну.

"Дайте мені слово, що ви приїдете в Україну", - сказав Зеленський Трампу, у свою чергу президент США відповів, що намагатиметься.

Брифінг Дональда Трампа та Володимира Зеленського Стрім

Володимир Зеленський і Дональд Трамп провели першу зустріч — стрімимо брифінг президентів України та США у Нью-Йорку

Опубліковано hromadske.ua Середа, 25 вересня 2019 р.

Нагадаємо, напередодні офіційної зустрічі, 24 вересня, Володимир Зеленський спільно зі своєю дружиною Оленою провів неформальну зустріч з Дональдом Трампом і його дружиною Меланією.

Раніше, в США розгорівся скандал навколо телефонної розмови між Зеленським і Трампом. З-за цього спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосив оголосила про початок процедури імпічменту Трампу.

Перед зустріччю Державний департамент США опублікував стенограму розмови президента України Володимира Зеленського та Дональда Трампа, американського президента.