ua en ru

Трамп вважає, що Зеленський може досягти угоди з Путіним

Трамп вважає, що Зеленський може досягти угоди з Путіним Фото: Дональд Трамп (flickr.com/Jim Mattis)

Раніше Трамп анонсував візит Зеленського в США

Президент США Дональд Трамп вважає, що президенти України і Росії Володимир Зеленський і Володимир Путін можуть досягти угоди. Про це заявив президент США Дональд Трамп, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як повідомляється, спілкуючись з журналістами у дворі Білого дому, Трамп заявив, що Зеленський може укласти угоду з російським президентом Володимиром Путіним.

Відзначимо, раніше Трамп анонсував візит Зеленського в США. За словами американського президента, Зеленський "дуже скоро" буде запрошений в Білий дім.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський 7 серпня провів телефонну розмову з Путіним. За словами президента України, він подзвонив Путіну через загострення ситуації на Донбасі. В ході розмови Зеленський і Путін обговорили ситуацію під Павлополем, де в результаті обстрілу загинули четверо українських військових. Зокрема, Зеленський закликав Путіна вплинути на бойовиків і припинити обстріли.

Крім того, в ході розмови Путін і Зеленський погодили зустріч в нормандському форматі, проведення якої Зеленський ініціює найближчим часом. Як очікується, на цій зустрічі будуть підписані нові документи.