ua en ru

Трамп назвав свій головний "козир" на майбутніх виборах

Трамп назвав свій головний "козир" на майбутніх виборах Фото Дональд Трамп (flickr.com Chairman of the Joint Chiefs of Staff)

Президент США Дональд Трамп в п'ятницю назвав один із своїх головних козирів на виборах глави держави, запланованих на 3 листопада. За його словами, це рекордні показники економіки за третій квартал, які будуть опубліковані ближче до дня голосування.

Про це він сказав на прес-конференції в п'ятницю.

"Справи у нас ідуть дуже добре. Ми дуже пишаємося тим, що відбувається в економіці. Думаю, що перед виборами ви побачите (дані за - ред.) третій квартал. Третій квартал буде на такому рівні, який наша країна ще не бачила... Це буде рекорд по ВВП та інших показниках", - заявив Трамп.

Він також висловив упевненість, що 2020 рік буде кращим, ніж 2019 рік.

"Наступний рік буде кращим, ніж минулий (2020 рік). Я впевнений, що він буде краще, він буде кращим. Тому що ми заклали для цього фундамент, якого не було", - сказав Трамп.

Оптимізм Трампа пов'язаний з опублікованими в п'ятницю даними щодо безробіття. Рівень безробіття в США знизився до 8,4%, тоді як у квітні досягав 15%. На момент початку пандемії COVID-19 у США рівень безробіття становив рекордно низькі за останні роки 3,5%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп скоротив відставання за популярністю від свого суперника на виборах демократа Джозефа Байдена. Це сталося після загальнонаціонального з'їзду Республіканської партії.

Раніше РБК-Україна писало, що Байден популярнішим Трампа в шести ключових штатах.