ua en ru

В Рівному "мінували" суд, де розглядалася справа про банкрутство "Укрбурштину"

В Рівному "мінували" суд, де розглядалася справа про банкрутство "Укрбурштину" Фото: Айварас Абромавичус

Суд переніс розгляд справи про банкрутство "Укрбурштин" на 7 жовтня 2015 року

В Рівному відбулась спроба зірвати судове засідання, на якому розглядалася справа про банкрутство "Укрбурштину". Про це повідомляє видання Zaxid.net з посиланням на прес-секретар компанії Ario Capital Group, яка захищає інтереси ДАК "Українські поліметали", яка є власником ДП "Укрбурштин" Володимир Бойко.

Зокрема Бойко повідомив на своїй сторінці в Facebook, що міліція і пожежники прибули якраз після закінчення засідання.

"Замінування - щойно ми вийшли з суду - з блимавками примчали пожежники і міліція, і суд евакуювали. Хтось повідомив про замінування. Є підозри, що була спроба зірвати засідання", - написав він.

Окрім цього, міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус у своєму Twitter повідомив, що Господарський суд Рівненської області переніс розгляд справи про банкрутство державного підприємства "Укрбурштин" на 7 жовтня 2015 року.

"Наступне засідання суду - 7 жовтня. Стільки у держави часу для захисту ДП, скасування банкрутства. Суперники сильні, але держава сильніша", - написав він.

"Підсумкова мета проста - легалізувати видобуток, перезапустити ДП "Укрбурштин". Людям - робота, бюджету - податки", - додав очільник міністерства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для припинення справи про банкрутство ДП "Укрбурштин" є всі законні підстави.