ua en ru

Порошенко віддав наказ про припинення вогню в зоні АТО на тиждень (доповнено)

Президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню в зоні антитерористичної операції на тиждень.

Президент України Петро Порошенко (на фото) віддав наказ про припинення вогню в зоні антитерористичної операції на тиждень. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Фотогалерея: "Порошенко в таборі АТЦ Нацгвардії"

Так, наказ про припинення вогню на тиждень відданий всім підрозділам Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби.

"Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у разі агресії проти наших військових, ми будемо робити все для захисту території нашої держави", - наголосив Порошенко.

Зазначимо, що сьогодні в центрі АТО Президент прийняв рапорт генерала Віктора Муженка про те, що сьогодні в 18:30 завершилася операція по установці на кордоні режиму оборони. Порошенко наказав перейти до наступної фази мирного плану - встановлення режиму контролю над державним кордоном.

"Це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені", - повідомили раніше у прес-службі Президента.

Як уточнив керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов у Facebook, вогонь буде припинено із 22:00 п'ятниці, 20 червня.

У прес-службі Президента уточнили, що припинення вогню на сході держави триватиме із 22:00 20 червня до 10:00 27 червня.

Порошенко віддав наказ про припинення вогню в зоні АТО на тиждень (доповнено)