ua en ru

МВС України перевіряє можливе сприяння нардепа Дунаєва терористам на Донбасі

Міністерство внутрішніх справ України перевіряє можливе сприяння народного депутата Сергія Дунаєва терористам на Донбасі.

Міністерство внутрішніх справ України перевіряє можливе сприяння народного депутата Сергія Дунаєва терористам на Донбасі. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Раніше на цьому брифінгу командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що сили АТО виявили в будівлі Лисичанського скляного заводу медикаменти на 15-20 млн гривень.

"Вся ця шваль це все попрятала, розпродувала, зберігала в непридатних умовах. А кількість віагри горлівського виробництва вражає. Мабуть, коріння луганського сепаратизму лежать у площині психології. Ми знайшли ліків на 15-20 мільйонів гривень", - заявив Семенченко.

"Цей завод (Лисичанський скляний завод, - ред.) за чутками належить народному депутату від ПР Дунаеву. Ми, звичайно, запитаємо себе - це була добровільна передача даних площ у користування терористів або це була вимушена міра", - додав у свою чергу Геращенко.

Він також зазначив, що приміщення заводу були охайно опечатані і не постраждали від перебування там терористів.

Дунаєв був обраний в Раду 7 скликання по виборчому округу №107 в Луганській області в 2012 р. Спочатку входив у фракцію Партії регіонів, проте вийшов з неї після відомих подій.

Є заступником голови комітету Ради з питань правової політики.

Був мером Лисичанська, членом Партії регіонів.