ua en ru

Москаль повертається на роботу в Закарпатську ОДА

Москаль повертається на роботу в Закарпатську ОДА Фото: Геннадій Москаль і Петро Порошенко

У понеділок Москаль повернеться до роботи після відпустки

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повертається до роботи на своїй посаді з понеділка, 9 листопада. Про це він повідомив під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенко, передає прес-служба глави держави.

"З понеділка, після завершення відпустки я повертаюся до роботи", - сказав Москаль.

Відзначається, що Порошенко дав позитивну оцінку роботі Москаля на посаді.

"В цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті", - сказав він, зазначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів.

Москаль повертається на роботу в Закарпатську ОДА

Фото: Геннадій Москаль

Говорячи про підсумки місцевих виборів, Порошенко звернув увагу на необхідність формування демократичної коаліції.

"Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Цілком покладаюся на вас, що ви маєте повну довіру Президента", - сказав Порошенко.

Москаль подякував президенту за високу оцінку праці всієї облдержадміністрації та запевнив у подальшій роботі по поліпшенню ситуації в краї.

"Незважаючи на ту складну ситуацію, яка є з дорогами та підготовкою до зими, - ми з цією ситуацією впораємося", - сказав Москаль.

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація, що голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль написав заяву на звільнення з посади.

Джерело РБК-Україна, близьке до керівництва БПП, повідомляв, що Москаль хоче повернуться в Луганську область.

Пізніше інше джерело заявляв, що Президент України Петро Порошенко не прийняв відставку Москаля з посади губернатора Закарпатської області.