ua en ru

Комітет Ради пропонує Яценюку звільнити Антонюка з посади голови Державіаслужби

Комітет Ради пропонує Яценюку звільнити Антонюка з посади голови Державіаслужби Фото: Арсеній Яценюк

Матеріали про порушення голови Державіаслужби будуть направлені в ГПУ

Комітет з питань транспорту і зв'язку Верховної Ради України сьогодні прийняв рішення звернутися до Прем'єр-міністра України щодо доцільності перебування Дениса Антонюка на посаді голови Державної авіаційної служби України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби нардепа, першого заступника голови комітету Ігоря Васюника.

"Комітет з питань транспорту і зв'язку Верховної Ради України сьогодні прийняв рішення звернутися до Прем'єр-міністра України щодо доцільності перебування Дениса Антонюка на посаді голови Державіаслужби України. Відповідне рішення прийнято за рекомендацією робочої групи Комітету з транспорту, з 16 червня 2015 року вивчала ситуацію, що склалася в авіаційній галузі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, комітет вирішив направити матеріали робочої групи щодо порушення Антонюком законодавства в Генеральну прокуратуру України, комітет парламенту з питань запобігання та протидії корупції і Національне антикорупційне бюро України.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі влаштував словесну перепалку з головою Державної авіаційної служби Денисом Антонюком в ході прес-конференції в Міністерстві інфраструктури України.

Пізніше Президент України Петро Порошенко повідомив, що стосовно Державної авіаційної служби буде проведено службове розслідування.