ua en ru

Щодо Державіаслужби буде проведено службове розслідування

Щодо Державіаслужби буде проведено службове розслідування Фото: Президент України Петро Порошенко

Голову Державіаслужби Антонюка на час відсторонять від виконання посадових обов'язків

Щодо Державної авіаційної служби буде проведено службове розслідування. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Президента України Петра Порошенка в Facebook.

"Зібрав голова Одеської ОДА та міністра інфраструктури. Вислухав аргументи А. Пивоварського і М. Саакашвілі. В результаті діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, під час якого голова служби Д. Антонюк буде відсторонений від виконання посадових обов'язків", - йдеться в повідомленні.

ПП: Зібрав голову Одеської ОДА і Міністра інфраструктури. Вислухав аргументи А. Пивоварського та М. Саакашвілі. У резуль...

Posted by Петро Порошенко on 27 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 26 червня, голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі влаштував словесну перепалку з головою Державної авіаційної служби Денисом Антонюком в ході прес-конференції в Міністерстві інфраструктури України.

Саакашвілі заявив, що принцип "відкритого неба" нічого не змінить, і ціни на квитки будуть такими ж високими, "якщо і далі буде монополія на польоти окремих компаній". В якості прикладу успішної реформи в цій сфері Саакашвілі назвав Грузію. Антонюк в свою чергу заявив, що ці реформи в Грузії ні до чого не привели. Голова Одеської ОДА заперечив, що реформа залучила в Грузії 6 млн туристів.

Свої аргументи також висловив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. З доводами міністра Саакашвілі також не погодився і покинув зал.