Смажимо капустяні відбивні: на вигляд просто, а на смак неймовірно
Відбивні з білокачанної капусти неймовірна смакота, особливо зі сметаною. Така страва точно прийдеться до вподоби всій вашій родині.
Рецептом поділилися на YouTube-каналі Зоряни Саковської.
Складники:
- Капуста білокачанна зимова
- Яйце - 1 шт.
- Сіль, перець за смаком (можна додати улюблених спецій)
- Сухарі та борошно для панірування
- Олія для смаження
- Сметана для подачі
Покрокове приготування
Зніміть з капусти листи і зріжте потовщення. Наріжте кожен лист на шматки довільного розміру. Відбийте кожен шматок з обох боків легенько.
З'єднайте сіль і перець у посудині. Можна додати ще будь-які спеції. Пересипте спеціями капустяні листки. Залиште на 15 хвилин.
Збийте яйце з додаванням води, посоліть і поперчіть.
Візьміть шматок капусти, обваляйте у борошні, потім у яйці, потім у панірувальних сухарях.
Обсмажте з обох боків на пательні з олією.
Наші капустяні відбивні готові. Найкраще подавати зі сметаною!
Дивіться також, як заквасити швидку капусту в банках.
Також читайте, як приготувати "засипану капусту".