У кожного кулінара є свої рецепти найсмачніших у світі котлет. Хтось додає яйця, хтось ні, хтось вимочує хліб в молоці, а хтось ні... Але є трюк, який треба спробувати кожному, щоб в рази підвищити смак і якість вашої страви.
Про це пише SantePlus.
Такий трюк, кажуть кулінарні експерти, допоможе вам підвищити якість котлет, приготованих на грилі чи сковорідці.
Для цього вам потрібно помістити кубик льоду в центр фарша в середині приготування.
Трюк може здатися незвичайним, але його однозначно варто спробувати.
Кубик льоду на шматку м’яса допоможе запобігти його підрум’яненню зовні та сповільнить приготування всередині, таким чином зберігаючи його соковитішим і смачнішим.
Викладіть усі ваші котлети на гарячий гриль чи велику сковороду. Всередині приготування покладіть кубик льоду в центр кожної котлети. Продовжіть смажити, поки лід не розтане повністю.
Таким чином ваша котлета стане значно соковитішою, не підгорить і приготується всередині.
У такий спосіб можна також готувати стейки з м'яса птиці, з телятини тощо.
Дивіться також, як приготувати котлети в духовці. Рецепт від української кулінарки:
Раніше ми писали про спрощений рецепт котлет по-київськи, які готуються дуже швидко.
Також повідомлялося, як приготувати ідеальну шаурму в "три кроки".