ua en ru

Швидкі мариновані кабачки: можна кайфувати вже через 20 хвилин

Швидкі мариновані кабачки: можна кайфувати вже через 20 хвилин Колаж РБК-Україна: мариновані кабачки в лічені хвилини

Мариновані кабачки стануть відмінною літньою закускою. Готувати їх дуже швидко, а насолоджуватися смаком можна майже відразу.

Своїм способом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee.

Інгредієнти:

  • Кабачки - 500 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Мед або цукор - 0,5 ст. л.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Часник-1-2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець - за смаком

Швидкі мариновані кабачки: можна кайфувати вже через 20 хвилин

Скрін: Такими будуть наші кабачки

Покрокове приготування

  1. Наріжте кабачки тонкими кільцями. Посоліть і залиште на 5-10 хвилин.
  2. Дрібно наріжте петрушку.
  3. Подрібніть часник.
  4. Змішайте мед (цукор), часник, чорний мелений перець, оцет і рослинну олію.
  5. Злийте рідину з кабачків.
  6. Додайте маринад і петрушку. Перемішайте, поставте в холодильник маринуватися мінімум на 20-30 хвилин.