ua en ru

В зоні АТО в результаті обстрілів поранено 5 військових, - штаб

В зоні АТО в результаті обстрілів поранено 5 військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за добу 46 раз обстріляли позиції сил АТО

За минулу добу, 9 січня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті обстрілів поранено п'ятьох українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що на Маріупольському напрямку з 82-мм мінометів бойовики обстрілювали Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї - Мар'їнку, Широкине, Талаківку, Чермалик, Павлопіль і Гнутове. По Широкиному також вела вогонь БМП противника.

"На Донецькому напрямку - з мінометів різних калібрів обстрілювали Зайцеве, Авдіївку і Луганське. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Авдіївці і Опитному. По Луганському вела вогонь БМП противника. На Луганському напрямку - в районі Сизого бойовики застосували БМ-21 Град. З мінометів неодноразово вели вогонь по Троїцькому, а з гранатометів по Станиці Луганській та Новозванівці", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО також зазначили, що всього за минулу добу сталося 46 обстрілів, п'ятеро українських військових отримали поранення.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 9 січня 2017 року На Маріупольському напрямку з 82 міліметрових мінометів...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО зникли троє українських військових.