ua en ru

В зоні АТО основна активність бойовиків зберігається на Донецькому напрямку, - штаб

В зоні АТО основна активність бойовиків зберігається на Донецькому напрямку, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Штаб АТО заявив про відсутність ознак підготовки до наступу противника

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) основна вогнева активність бойовиків зберігається на Донецькому напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що, як і протягом кількох попередніх днів, основна активність противника зберігається на Донецькому напрямку. Зокрема, майже 70% від загальної кількості обстрілів припали на позиції українських військових в Авдіївській промзоні, в районі шахти Бутівка і Зайцевого, де після 18:00 бойовики кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку противник обстріляв з гранатомета укріплення біля Катеринівки, а на Приморському напрямку зберігалася тиша.

"Всього з початку доби незаконні збройні формування 24 рази відкривали провокаційний вогонь по позиціях сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Крім того, штаб АТО заявив про відсутність ознак підготовки до наступу противника.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 31.08.2017 року. Минула доба у районі проведення АТО завершилась без суттєви...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше штаб констатував, що ситуація на Донбасі залишається стабільною, без тенденції до загострення.

"Поряд з обороною лінії розмежування українські сапери щодня активно проводять розмінування Донбасу", - додали в штабі АТО.