ua en ru

Ситуація на Донбасі залишається стабільною без тенденції до загострення, - штаб АТО

Ситуація на Донбасі залишається стабільною без тенденції до загострення, - штаб АТО Фото: АТО (facebook.com/ato.news)

31 серпня терористи 16 разів відкривали вогонь по позиціях АТО

Ситуація на Донбасі залишається стабільною без тендеції до загострення. Про це повідомив прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) на своїй сторінці в Facebook.

"З початку сьогоднішньої доби обстановка у районі проведення АТО залишалася стабільною без тенденції до загострення. Як і протягом декількох попередніх днів, російсько-окупаційні угруповання продовжують провокативні обстріли з метою демонстрації присутності власних вогневих засобів", - заявили в прес-центрі штабу АТО.

У повідомленні зазначається, що найбільш неспокійною ситуація залишається на Донецькому напрямку.

"Тут зі стрілецької зброї бандити 4 рази відкривали вогонь по українських позиціях на шахті Бутівка. Також під обстрілами противника сьогодні тричі опинились околиці Зайцевого та Авдіївська промзона. На Маріупольському напрямку вночі злочинці неприцільно обстрілювали з танку та озброєння БПМ наші опорні пункти на підступах до Мар’їнки", - повідомили в штабі АТО.

На Луганському напрямку військові зафіксували випадки застосування бойовиками гранатометів і великокаліберних кулеметів біля Кримського. Загалом з опівночі терористи 16 разів відкривали вогонь по позиціях АТО.

"Варто додати, що поряд з обороною лінії розмежування українські сапери щодня активно проводять розмінування Донбасу. Лише за минулу добу піротехнічними підрозділами було обстежено понад 7 гектарів територій, з яких вилучено та знешкоджено близько 140 вибухонебезпечних предметів", - зазначили в штабі АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 31 серпня 2017 року З початку сьогоднішньої доби обстановка у р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що 30 серпня 2017 року в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.