ua en ru

Журналісти "Схем" заявили про бездіяльність поліції під час конфлікту в аеропорту "Київ"

Журналісти "Схем" заявили про бездіяльність поліції під час конфлікту в аеропорту "Київ" Фото: аеропорт "Київ" (iev.aero)

Журналістів штовхали за допомогою парасольки і ліхтаря, у оператора вибили камеру з рук

Журналісти "Схем" заявили про бездіяльність поліції під час конфлікту в аеропорту "Київ". Про це розповів один з журналістів Михайла Ткач в інтерв'ю DW.

"Вчора вдень ми побачили, що його літак (Віктора Медведчука) вилетів у Сочі і ввечері, коли він повертався, ми поїхали в аеропорт. Однак, коли чекали прильоту, нам почали перешкоджати охоронці Медведчука", - заявив Ткач.

За його словами, спочатку штовхали журналістів з допомогою парасольки і ліхтаря, а згодом у оператора вибили камеру з рук. Все це тривало хвилин десять, як раз, коли сідав літак і Медведчук виходив з нього. Тому оператору нічого не вдалося відзняти.

"Вони були одягнені по-різному, у когось була на обличчі балаклава, у кого - марлева маска. Цікаво, що до нас підійшли поліцейські, я їм говорив, перевірити, що це за люди. Але поліцейські нічого не зробили і ніяк не відреагували на цю ситуацію", - додав Ткач.

Він підкреслив, що як тільки кортеж Медведчука залишив термінал, журналістів залишили в спокої і вони змогли виїхати з аеропорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом перешкоджання роботі журналістів "Схем" в столичному аеропорту "Київ" порушено кримінальну справу.