ua en ru

У Житомирській області викрили схему постачання фальсифікату вершкового масла до дитсадків

У Житомирській області викрили схему постачання фальсифікату вершкового масла до дитсадків Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Фальсифікат вершкового масла поставляли в дитячі садки та лікарні

Служба безпеки України в Житомирській області викрила механізм постачання фальсифікату вершкового масла в дитячі садки та лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Повідомляється, що одна з бізнес-структур стала переможцем відкритих торгів на поставку масла до ряду навчальних, лікувальних та санаторних закладів області.

"Продукція постачалася через фірму-посередника, яка власних потужностей для виробництва не має і купувала масло сумнівної якості у двох виробників в Рівненській та Київській областях. За висновком експертів, вміст жирів тваринного походження в досліджених зразках псевдомасла, взятих з дванадцяти різноманітних закладів, не перевищував 1%, що може зашкодити здоров'ю людей, особливо дітей", - йдеться в повідомленні.

На даний момент проходять обшуки в помешканнях фігурантів справи в трьох областях України, вилучається документація, комп'ютерна техніка і фальсифікована продукція, компоненти для її виготовлення.

altaltaltalt

Фото: СБУ викрила механізм постачання фальсифікату вершкового масла

Нагадаємо, раніше в Донецькій області СБУ вилучила вогнемети і боєприпаси.