ua en ru

У Житомирській області поліція вилучила у місцевого мешканця наркотики майже на 2 млн гривень

У Житомирській області поліція вилучила у місцевого мешканця наркотики майже на 2 млн гривень Фото: затриманий зловмисник (npu.gov.ua)

У мешканця Бердичівського району вилучили майже 500 кг висушених та зелених рослин коноплі

У Житомирській області поліція вилучила у місцевого мешканця наркотики майже на 2 млн гривень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Як заначається, у мешканця Бердичівського району правоохоронці вилучили майже 500 кг висушених та зелених рослин коноплі.

Повідомляється, що у невеликій будівлі між селами Кикишівка та Маркуші 27-річний місцевий житель зберігав "значні запаси сухого зілля, подібного до коноплі".

"Загалом зі сховку були вилучені майже 500 кг висушених та зелених рослин коноплі, а також її насіння. За цінами "чорного" ринку вартість наркотичної сировини становить близько 2 мільйонів гривень. Окрім того, з куреня вилучені рушниця з набоями та кастет", - повідомили у поліції.

Фото: вилучені наркотики (npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Харківській області вилучили майже 15 кілограмів канабісу. Крім того, в Одесі правоохоронці вилучили велику кількість наркотичних речовин та вибухові пристрої.