ua en ru

У Харківській області вилучили майже 15 кг канабісу

У Харківській області вилучили майже 15 кг канабісу Фото: виявлені наркотики (hk.npu.gov.ua)

Зловмисники тривалий час збували наркотик оптовими та роздрібними партіями

У Харківській області вилучили майже 15 кілограмів канабісу. Про це повідомляє РБК-Украъна з посиланням на прес-службу Національної поліції.

Злочинну групу з трьох осіб правоохоронці затримали 1 жовтня. Усі вони - жителі Харкова.

"Поліцейські викрили у збуті наркотиків організатора злочинної групи, раніше судимого 46-річного чоловіка. У нього були вилучені гроші, отримані від збуту наркотиків, та пакет з канабісом, якій останній зберігав з метою подальшого збуту. В ході проведення обшуку за місцем його мешкання поліцейські виявили близько 200 грамів канабісу та саморобний пристрій для вживання канабісу", - повідомляють у Нацполіції.

Правопорушника затримали. Крім цього, правоохоронці встановили і затримали його спільників - 56 та 44-річних мешканців Харкова. Під час обшуків у них виявили та вилучили близько 15 кг канабісу, розфасованого в пакети та полімерні пляшки, металеве сито для подрібнення канабісу, електронні ваги та саморобні прилади для вживання наркотиків.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, в Одесі правоохоронці вилучили у двох місцевих жителів близько трьох кілограмів марихуани та вісім гранат.