ua en ru

Жертв і постраждалих в результаті обстрілу Ізраїлю стало більше

Жертв і постраждалих в результаті обстрілу Ізраїлю стало більше Фото: обстріл Ізраїлю - жертв стало більше (twitter.com/MishalSafdar)

В результаті ракетного обстрілу Ізраїлю жертв і загиблих стало більше. Наразі відомо, що в Ашкелоне загинуло дві жінки, понад 90 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Дві жінки були вбиті і десятки людей поранені в результаті обстрілу Ізраїлю ракетами з Сектора Гази.

Про одну із загиблих відомо, що це покоївка з Індії. Жінці було всього 32 роки. Друга жертва поки не встановлена.

Відомо, що ракета потрапила прямо в будинок, де жила літня жінка і її 32-річна доглядальниця. Доглядальниця була вбита відразу, а 80-річна літня жінка була госпіталізована у важкому стані в лікарню.

ЗМІ повідомляють, що притулок знаходився як мінімум в хвилині ходьби від будинку, де загинула жінка. Обидві жінки не встигли дістатися до нього вчасно. У доглядальниці залишилися чоловік і дев'ятирічна дочка.

Медичний центр Барзілай в Ашкелоні повідомляє, що надав допомогу 95 постраждалим в результаті обстрілу. При цьому двоє постраждалих отримали важкі поранення.

Також повідомляється, що в місті протягом дня сильно постраждали будівлі. Жителів закликають спускатися в укриття. Укриття є не у всіх будівлях.