ua en ru

На залізничному вокзалі у Києві встановлено пункт митного контролю пасажирів поїзду "чотирьох столиць"

На залізничному вокзалі у Києві встановлено пункт митного контролю пасажирів поїзду "чотирьох столиць" Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Поїзд "чотирьох столиць" відправиться у перший рейс 28 вересня

На Центральному залізничному вокзалі у Києві встановлено пункт митного контролю пасажирів поїзду "чотирьох столиць". Про це йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ "Укрзалізниця".

Як зазначається, поїзд "чотирьох столиць" відправиться у перший рейс 28 вересня.

"У ці дні на вокзалі станції Київ-Пасажирський завершується облаштування спеціального пункту для митного контролю пасажирів, які подорожуватимуть поїздом чотирьох столиць № 31/32 Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі на вокзалі вже облаштовано "червоний" та "зелений" коридори, де здійснюватиметься митний контроль пасажирів поїзда "чотирьох столиць".

Наразі вихід на першу колію вокзалу облаштований спеціальним пунктом для митників. Прикордонний контроль здійснюватиметься під час руху поїзда.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що з Києва поїзд "чотирьох столиць" буде відправлятись о 14:07 та прибуватиме до Риги наступного дня о 09:05, а зворотно буде відправлятися об 11:10 та прибуватиме до Києва зранку о 06:42.

Додамо, маршрут потяга "чотирьох столиць" можуть продовжити до Львова.