ua en ru

У будівлі "Укрнафти" не було жодного бійця батальйону "Дніпро-1", - Аваков

У будівлі ПАТ "Укрнафта" не було жодного бійця батальйону "Дніпро-1". Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Жодного бійця підрозділу Дніпро-1 в цьому місці не було (біля будівлі "Укрнафти" - ред.). Всякий, хто поширював цю інформацію, не мав для цього достатніх підстав", - заявив Аваков.

"Там перебувала охоронна компанія "Сек'юр Айті", у відношенні якої йде перевірка. У тому числі були допитані всі працівники компанії, які брали участь там в цьому інциденті. Ця допити відбувалися вчора в рамках кримінального провадження , у тому числі відкритого за зверненням нардепа Найєма. Вважаю, що висновки будуть оприлюднені, і вони будуть публічними. Я забігаючи на перед скажу що деякі порушення роботи цієї компанії нам бачаться такими, щоб застосувати санкції - відгук охоронної ліцензії", - додав міністр.

Зазначимо, раніше радник міністра внутрішніх справ Зоряк Шкіряк заявив, що у МВС виключають участь батальйону "Дніпро-1" в подіях під "Укрнафтою".

Нагадаємо, про те, що під "Укрнафтою" стоять бійці батальйону "Дніпро-1", повідомив народний депутат України Сергій Лещенко.