ua en ru

На заводі "Кримський титан" через розрив цистерни загинула співробітниця

На заводі "Кримський титан" через розрив цистерни загинула співробітниця Фото: завод "Кримський титан" знаходиться в місті Армянськ

За попередніми даними, причиною НП міг стати поганий технічний стан цистерни

В результаті розриву цистерни з водою на заводі "Кримський титан" загинула одна співробітниця підприємства, друга співробітниця отримала важкі травми. Про це повідомляє прес-служба МНС РФ по Крыму, передає ТАСС.

"Сьогодні вранці, 30 квітня, на заводі "Кримський титан" відбувся розрив тысячекубовой ємності з водою. Недалеко від неї знаходилися дві жінки, потоком води їх вдарило: одна отримала травми і госпіталізована до красноперекопської лікарні, друга, 1984 року народження, від отриманих травм померла", - сказав він.


У прес-службі додали, що госпіталізована знаходиться в реанімації. За попередніми даними рятувальників, причиною НП міг стати поганий технічний стан цистерни.

Зазначимо, "Кримський титан" знаходиться в місті Армянськ на півночі півострова і належить структурам українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

Нагадаємо, 30 квітня о 06:50 до чергової частини Новоодеського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що в с. Баловне произошел вибух, внаслідок чого було травмовано чоловік.