ua en ru

Зоря - Будучность: анонс матчу

Зоря - Будучность: анонс матчу Фото: "Зоря" - "Будучность" (twitter.com/FCZoryaOfficial)

Готуємося до матчу-відповіді 2 раунду відбору Ліги Європи

"Зоря" вдома проведе матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги Європи "Будучності". Трансляція розпочнеться о 19:00, а дивитися гру можна на каналі УНІАН. Букмекери вважають луганську команду фаворитом протистояння. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Ірландії.

1 серпня 19:00
Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена"

Початок був покладений тиждень тому, коли луганська команда в Подгориці впевнено обіграла віце-чемпіона та володаря Кубка Чорногорії "Будучность". Результат у вигляді перемоги 3: 1 робить їх фаворитами протистояння. Дублем відзначився Артем Громов у першому таймі і один точний удар на рахунку Левана Арвеладзе в останню десятихвилинку.

Однак після гри в Чорногорії головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник констатував: "Ще нічого не ясно. Ще є друга гра. Але той заділ, який ми сьогодні зробили, допомагає оптимістично дивитися вперед".

Протягом тижня "Зоря" вже встигла зіграти перший матч в УПЛ. Луганчани мінімально обіграли полтавську "Ворсклу" - 1:0. Гра була призначена на неділю, оскільки луганчанам потрібно було провести матч з чорногорцями (інші поэдинки першого туру були зіграні в середу і четвер).

Чемпіонат Чорногорії ще не стартував. Він починається лише 3 серпня, тому футболісти "Будучності" перебували у тижневому графіку підготовки до гри в Запоріжжі.

Орієнтовні склади:

"Зоря": Шевченко - Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко - Іванисеня - Ледньов, Юрченко, Хомченовський - Луньов, Будковський

"Будучность": Драгоєвіч - Вучич, Міліч, Дам'янович, Больовіча - Мірковіч, Стоїлькович, Бакіч - Божович, Перович, Мійіч