ua en ru

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброї

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброї Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"4 листопада працівники групи швидкого реагування Мелітопольського відділу поліції в пгт Приазовське зупинили автомобіль ВАЗ під керуванням 32-річного мешканця Запорізької області. У транспортному засобі знаходився 34-річний пасажир. Під час перевірки автомобіля працівники поліції виявили та вилучили автомат АКСУ-74У з глушником, магазин споряджений 16 набоями калібру 5,45 мм та штик-ніж до автомата "Калашникова", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброїУ Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброїУ Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброїУ Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброїУ Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброїУ Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброї

Фото: зброя (zp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліція затримала чоловіка з гранатою, яку він носив у кишені.